perjantai 8. kesäkuuta 2012

Sirkus Papanat

Kankaat: Jny design sirkusjerseytrikoo ja Jny design keltainen tähtitrikoo. Ostettu Naperonutun puodista Järvenpäästä.

Kaava: Ottobre 4/2010,
malli Papana 92cm (isoin koko).
Kaavaa olen leventänyt ja pidentänyt tarpeen mukaan.

Halusin kokeilla raglanhihaista kaavaa ja blogeja lukemalla olen ymmärtänyt että Papana on suosittu malli. Minulla sattui olemaan tuo lehti jossa oli tuo ainakin vauvakokoisena, en tiedä onko jossain toisessa lehdessä isompana!? Sain kuitenkin muokattua kaavaa. Oli muuten kiva ommella näitä! Ihana kaava.

Olen pohtinut pitkään uskallanko kokeilla tehdä hihat eri kankaasta, joskus ne näyttää kivalta joskus taas ei. Ostin nämä kankaat samaan aikaan mutta kotona vasta huomasin että sirkuskankaassa on myös pieniä valkoisia tähtiä ja siitä se ajatus sitten lähti..

Vähän oli kankaissa sävyeroja, tähtikankaan käänteet ompelin keltaisella ja sirkuskankaan oranssilla. Kumpikaan lanka ei täysin oikeaa väriä ollut mutta upposi kankaaseen suht hyvin.

Pääntien kanttaus tehty punaisella resorilla.


1 kommentti:

  1. Nää on kyllä niin ihania nää sun ompelukset! Toivottavasti itsellekin iskee inspiraatio ja kärsivällisyys. Nyt en ole viitsinyt ommella kun vaatteet jää nopeasti pieniksi mutta ehkä tässä vuoden sisällä voisi yrittää alkaa elvyttää vaateompelua. Odottelen vain että saan äidiltä huollon kautta saumurin pitkäaikaislainaan ;)

    VastaaPoista